Aanrijdbeveiliging & afbakening

Aanrijdbeveiliging


Het uitgangspunt van aanrijdbeveiliging is het beschermen van gebouwen, machines en zelfs mensen tegen voorbijkomend verkeer en bijkomende aanrijdschade. Deze veiligheidsmaatregelen worden vaak ingezet bij een parkeervoorziening of op een bedrijfsterrein, maar ook op de werkvloer kunnen hekken of andere afbakeningen noodzakelijk zijn. Voor correcte plaatsing van aanrijdbeveiliging stellen wij een volledig plan op om uw pand en/of personeel zo goed mogelijk te beschermen.

Bekijk hier de projecten waarbij aanrijdbeveiliging & afbakening is geplaatst.

Gratis analyse aanvragen

Doorrijdbeveiliging of langsrijdbeveiliging

Naast aanrijdbeveiliging zijn ook doorrijd- en langsrijdbeveiling van belang voor het bevorderen van de veiligheid. Deze maatregelen zijn er in verschillende vormen en materialen, waarbij vangrails, geleiderails en de aanrijdbeveiliging paal het meest voorkomen. Afhankelijk van de locatie verschilt ook de sterkte van het materiaal. Zo wordt een vangrails aan het einde van een rijrichting, waar voertuigen mogelijk hard tegenaan rijden, gemaakt van heel stevig materiaal. Terwijl een afbakening die langs een rijbaan loopt minder impact hoeft op te vangen en dus uit buigzamer materiaal bestaat. Als het slechts gaat om de afbakening van een plek, volstaan vaak flexibele palen.

Kunststof, staal of RVS aanrijdbeveiliging aanbrengen

Aanrijdbeveiliging is er in verschillende vormen en materialen, van metalen beugels tot kunststof hekken of pylonen. Op zoek naar een duurzame keuze? Dat is aanrijdbeveiliging RVS. Dit zeer degelijke en robuuste materiaal geeft de (parkeer)voorziening een mooie, maar ook veilige uitstraling. Wij bieden ook de keuze voor aanrijdbeveiliging kunststof of staal. Wij leveren standaard aanrijdbeveiligingen, maar ook door ons op maat ontworpen, getekende en geproduceerde objecten zijn mogelijk. Wij doen een uitgebreide analyse van uw situatie om tot een passend ontwerp te komen. De montage van aanrijdbeveiliging wordt volledig door onze gespecialiseerde monteurs uitgevoerd.