Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging voor optimale veiligheid


Aanrijdbeveiliging is erop gericht om gebouwen, machines en personeel te beschermen tegen eventuele schade door passerend verkeer. Dit geldt niet alleen voor parkeervoorzieningen en bedrijfsterreinen, ook op de werkvloer is dit van levensbelang! Onze experts stellen een compleet plan op om jouw pand en personeel optimaal te beschermen.

Het resultaat mag er zijn! Kijk maar eens naar de geweldige projecten waarbij onze aanrijdbeveiliging is ingezet.

Gratis analyse aanvragen

Doorrijdbeveiliging of langsrijdbeveiliging

Niet alleen aanrijdbeveiliging, ook doorrijd- en langsrijdbeveiliging zijn van belang. Deze slimme veiligheidsmaatregelen zijn er in verschillende vormen en materialen, waarbij vangrails, geleiderails en de aanrijdbeveiliging paal het meest voorkomen.

Afhankelijk van de locatie wordt ook de sterkte van het materiaal aangepast. Zo wordt een vangrail bijvoorbeeld gemaakt van supersterk materiaal als deze aan het einde van een rijrichting staat, terwijl een afbakening langs een rijbaan minder impact hoeft op te vangen en dus uit buigzamer materiaal bestaat. Als het alleen gaat om de afbakening van een plek zijn flexibele palen vaak al voldoende.

Zo wordt de veiligheid op jouw terrein op alle mogelijke manieren bevorderd!

Kunststof, staal of RVS aanrijdbeveiliging aanbrengen

Wij hebben verschillende vormen en materialen voor aanrijdbeveiliging in ons assortiment: van metalen beugels tot kunststof hekken of pylonen. Op zoek naar een duurzame keuze? Dan is onze aanrijdbeveiliging RVS een absolute aanrader! Dit materiaal is niet alleen robuust, maar geeft ook een prachtige uitstraling aan jouw (parkeer)voorziening. Ook aanrijdbeveiliging kunststof of staal behoren tot onze mogelijkheden.

Wist je dat wij naast standaard aanrijdbeveiligingen ook objecten op maat ontwerpen, tekenen en produceren? Daarnaast doen wij een grondige analyse van jouw situatie om tot een passend ontwerp te komen. Maak je geen zorgen over de montage, onze gespecialiseerde monteurs nemen dit uit handen.