Aanrijdbeveiliging & Afbakening

Veiligheidsmaatregel


Het uitgangspunt van aanrijdbeveiliging en afbakening is het beschermen uw gebouwen, machines en – indien nodig – zelfs mensen tegen voorbijkomend verkeer en bijkomende aanrijdschade. Deze veiligheidsmaatregelen worden vaak ingezet bij een parkeervoorziening of op een bedrijfsterrein, maar ook op de werkvloer zelf kunnen hekken of andere afbakeningen noodzakelijk zijn. Voor correcte plaatsing van aanrijdbeveiligingen en afbakeningen is een nauwkeurige inventarisatie van de situatie essentieel. Wij verplaatsen ons in uw unieke situatie en stellen een volledig plan op met het juiste type aanrijdbeveiliging. Daarmee komen wij tot het gebruik van de beste materialen en producten om uw pand en/of personeel zo goed mogelijk te beschermen. Bekijk hier de projecten waarbij aanrijdbeveiliging & afbakening is geplaatst.

Gratis analyse aanvragen

Doorrijdbeveiliging of langsrijdbeveiliging

Naast aanrijdbeveiliging zijn ook doorrijd- en langsrijdbeveiling van belang voor het bevorderen van de veiligheid. Al deze maatregelen zijn er in verschillende vormen en materialen, waarbij vangrails, geleiderails en de aanrijdbeveiliging paal het meest voorkomen. Afhankelijk van de locatie verschilt ook de sterkte van het materiaal. Zo wordt een vangrails aan het einde van een rijrichting, waar voertuigen mogelijk hard tegenaan rijden, gemaakt van heel stevig materiaal. Terwijl een afbakening die langs een rijbaan loopt minder impact hoeft op te vangen en dus van buigzamer materiaal vervaardigd kan worden. Als het slechts gaat om de afbakening van een plek, volstaat vaak een oplossing in de vorm van flexibele palen.

Wanneer u ons inschakelt, inventariseren wij de situatie uitgebreid. Met behulp van de analyse bepalen we welke afbakeningen op deze plek een optimale veiligheid bieden. Door middel van een kwalitatieve poedercoating worden alle objecten vervolgens geheel naar huisstijl gekleurd.

Kunststof, staal of RVS aanrijdbeveiliging aanbrengen

Aanrijdbeveiliging is er in verschillende vormen en stijlen, van metalen beugels tot kunststof hekken of pylonen. Een heel duurzame keuze is aanrijdbeveiliging RVS. Dit is een zeer degelijk en robuust materiaal, dat de (parkeer)voorziening een mooie, maar ook veilige, uitstraling geeft. Je kunt ook kiezen voor aanrijdbeveiliging kunststof of staal. Wij leveren standaard aanrijdbeveiligingen, maar ook door ons op maat ontworpen, getekende en geproduceerde objecten zijn mogelijk. Wij doen een uitgebreide analyse van uw situatie om tot een passend ontwerp te komen. De montage van aanrijdbeveiliging wordt volledig door onze gespecialiseerde monteurs uitgevoerd.