Gratis Analyse

Laat uw parkeervoorziening of gebouw geheel vrijblijvend door ons analyseren


Heeft u een parkeergarage of parkeerterrein die u wilt inrichten of verbeteren, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Of heeft een specifieke uitdaging als het gaat om wayfinding, signing, aanrijdbeveiliging of andere inrichting van uw parkeerterrein of gebouw? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wordt u hier graag in geadviseerd? Vraag dan nu een geheel vrijblijvend en gratis analyse aan bij één van onze parkeer- of wayfindings specialisten! Zij helpen u graag verder.

Vraag een gratis analyse aan


Hoe gaan wij te werk?


1

Telefonisch overleg met de klant

Telefonisch overleg met de klant

Na aanvraag van een gratis analyse nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken. Eén van onze parkeer- of wayfinding specialisten spreekt de aanvraag met u door en beantwoordt indien mogelijk al uw eerste vragen.

2

Eventuele afspraak op locatie met één van onze specialisten

Eventuele afspraak op locatie met één van onze specialisten

Indien nodig wordt er een afspraak op locatie ingepland om samen de situatie door te nemen en een technische opname te doen van de locatie.

3

Bevindingen van analyse en op maat gemaakte offerte

Bevindingen van analyse en op maat gemaakte offerte

Op basis van de eerste bevindingen uit het telefonisch overleg of opname op locatie worden de eerste conclusies verwerkt in een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte. Dit kan een offerte zijn voor de gewenste producten of een offerte voor een uitgebreid adviestraject.

4

Vervolgstappen na akkoord op offerte

Vervolgstappen na akkoord op offerte

Bij akkoord op de offerte gaan onze parkeerspecialisten en ontwerpers voor u aan de slag om een compleet beeldplan uit te werken op basis van de offerte. Door één van onze projectbegeleiders wordt u aan de hand genomen tot aan de oplevering van het project, inclusief de gewenste nazorg.

Reviews


Her-inrichten parkeerterrein en opfrissen wegmarkeringen

"Ik kom net terug van vakantie, maar één woord: Wauw!
Echt weer heerlijk fris. Dank voor jullie werk."

Supermarktmanager

Albert Heijn Nijmegen