Gratis analyse

Een vrijblijvende analyse van jouw parkeervoorziening of gebouw


Wil je de parkeergarage of het parkeerterrein van jouw organisatie inrichten of verbeteren, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of heb je een specifieke uitdaging als het gaat om wayfinding, signing, aanrijdbeveiliging of andere inrichting van een parkeerterrein of gebouw? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en word je hierin graag geadviseerd door een team waarvoor dit dagelijkse kost is? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een analyse aan!

Vraag een gratis analyse aan


Hoe gaan wij te werk?


1

Telefonisch overleg met de klant

Telefonisch overleg met de klant

Na aanvraag van een gratis analyse nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact op om e.e.a door te spreken. Eén van onze parkeer- of wayfinding specialisten spreekt de aanvraag met je door en beantwoordt waar mogelijk al jouw eerste vragen.

2

Eventuele afspraak op locatie met één van onze specialisten

Eventuele afspraak op locatie met één van onze specialisten

Indien nodig of gewenst wordt een afspraak op locatie ingepland om samen de situatie door te nemen en een technische opname te doen van de locatie.

3

Bevindingen van analyse en op maat gemaakte offerte

Bevindingen van analyse en op maat gemaakte offerte

Op basis van de eerste bevindingen uit het telefonisch overleg of opname op locatie worden de eerste conclusies verwerkt in een vrijblijvende offerte. Dit kan een offerte zijn voor de gewenste producten of een offerte voor een uitgebreid adviestraject.

4

Vervolgstappen na akkoord op offerte

Vervolgstappen na akkoord op offerte

Bij akkoord op de offerte gaan onze parkeerspecialisten en ontwerpers aan de slag om een compleet beeldplan uit te werken. Eén van onze projectbegeleiders neemt je mee in dit proces tot aan de oplevering van het project, inclusief de gewenste nazorg.

Reviews


Her-inrichten parkeerterrein en opfrissen wegmarkeringen

"Ik kom net terug van vakantie, maar één woord: Wauw!
Echt weer heerlijk fris. Dank voor jullie werk."

Supermarktmanager

Albert Heijn Nijmegen