Lichtreclame

Maak je bedrijf zichtbaar met lichtreclame


Laat je bedrijf dag en nacht stralen! Met onze lichtreclame aan de gevel staat jouw bedrijf 24/7 in de schijnwerpers en trek je de aandacht van voorbijgangers. Geef je bedrijf de visuele connectie met de buitenwereld die het verdient en laat het opvallen met een uniek lichtreclame sign. Neem een kijkje bij onze projecten en laat je inspireren!

Gratis analyse aanvragen

Waarom lichtreclame?

Hoe meer een bezoeker je bedrijf herkent, hoe beter het onthouden wordt. Het is daarom van belang om op meerdere manieren reclame te maken. Lichtreclame is een oude, maar nog steeds heel effectieve en veelgebruikte manier.

Lichtreclame buiten

Of je lichtreclame nu aan de gevel bevestigt of juist als los object plaatst, met onze hoogwaardige lichtreclame maak je gegarandeerd een verbluffende eerste indruk op klanten, bezoekers en voorbijgangers. Ons team staat klaar om jouw ideeën om te zetten in een prachtig ontwerp dat perfect past bij het bedrijf en de huisstijl.

Lichtbakken parkeergarage

De parkeervoorziening 's avonds duidelijk vindbaar maken? Ook dat doe je met met lichtbakken! Wij ontwerpen en produceren de lichtbakken volledig op maat en in de juiste huisstijl.

Het effect van lichtreclame

Het effect van lichtreclame is helaas lastig te meten. Anders dan met online adverteren, ontvang je geen gemeten cijfers als gevolg van het toepassen van lichtreclame. Wel kun je het merken als er vaker contact opgenomen wordt of er bijvoorbeeld meer websitebezoeken zichtbaar zijn.

Wat kost lichtreclame?

De kosten van lichtreclame lopen erg uiteen. De reden hiervoor is dat er veel mogelijkheden zijn. Er is bijvoorbeeld veel keuze in het materiaal voor de lichtbakken, zoals staal of kunststof. Ook is er keuze in het soort lichtbron, waarbij LED de meest ideale keuze is.

Wij vinden het belangrijk dat de lichtbak die we ontwerpen altijd naadloos aansluit op jouw wensen en natuurlijk de huisstijl. Op basis daarvan kunnen we een prijsindicatie geven.

Wil je een indicatie van de kosten bij jouw wensen? Neem contact met ons op!