Lichtreclame

Zichtbaar en herkenbaar met lichtreclame


Laat je bedrijf dag en nacht stralen! Met onze lichtreclame aan de gevel staat jouw bedrijf 24/7 in de schijnwerpers en trek je de aandacht van voorbijgangers.

Geef je bedrijf de visuele connectie met de buitenwereld die het verdient en laat het opvallen met een uniek lichtreclame sign. Neem een kijkje bij onze projecten en laat u inspireren!

Gratis analyse aanvragen

Lichtreclame gebouw

Jouw bedrijf echt laten opvallen? Kies voor lichtreclame! Onze lichtbakken zijn volledig aanpasbaar naar jouw wensen en huisstijl én niet onbelangrijk: ze zijn duurzaam.

Of je nu gaat voor een opvallend logo op het dak of juist stijlvolle doosletters aan de gevel, wij zorgen voor een solide productie van begin tot eind. Onze ervaren team denkt graag met je mee om het perfecte ontwerp te creëren. Laat ons je helpen om jouw bedrijf te laten stralen met onze indrukwekkende lichtreclame!

Lichtreclame buiten

Of je lichtreclame nu aan de gevel bevestigt of juist als los object plaatst, met onze hoogwaardige lichtreclame maak je gegarandeerd een verbluffende eerste indruk op klanten en bezoekers. Ons ervaren team staat klaar om jouw ideeën om te zetten in een prachtig ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en huisstijl. Laat ons je helpen om jouw bedrijf te laten stralen met onze geweldige lichtreclame voor buiten!

Lichtbakken parkeergarage

De parkeervoorziening ook 's avonds duidelijk vindbaar maken? Dat kan met lichtbakken! Wij ontwerpen en produceren de lichtbakken volledig op maat en in de juiste huisstijl.

Prijs lichtbakken

Doordat er veel mogelijkheden zijn in lichtreclame, lopen de prijzen erg uiteen. Zowel in de lichtbron als in het materiaal waarvan de lichtbakken worden gemaakt, is veel keuze. Denk aan LED-oplossingen voor het licht en staal of kunststof voor de behuizing. Door de ruime keuze aan materialen ontwerpen wij altijd een lichtbak die precies aansluit bij uw wensen en huisstijl. Wilt u graag een indicatie krijgen van de kosten bij uw wensen? Neem dan contact met ons op!