Lichtreclame

Visuele connectie


Lichtreclame is lichtgevende reclame, meestal aangebracht aan de gevel van het gebouw. Voor organisaties die zowel overdag als ‘s nachts zichtbaar en herkenbaar willen zijn, is lichtreclame de beste keuze. Het zet uw bedrijf letterlijk en figuurlijk in de spotlight! Lichtreclame zorgt voor een visuele connectie met de buitenwereld, door het bedrijf zowel bij daglicht als in het donker te laten opvallen in het straatbeeld. Met een mooi lichtreclame sign op de gevel zullen bezoekers en voorbijgangers uw bedrijf makkelijk herkennen. Bekijk hier de projecten waar we lichtreclame toepasten.

Gratis analyse aanvragen

Lichtreclame gebouw

Een lichtbak gaat jaren mee. Het is daarom belangrijk dat deze precies aansluit bij uw wensen en bij de andere uitingen van het bedrijf. Onze lichtbakken kunnen in alle vormen en kleuren geproduceerd worden en wij denken graag mee over een passend ontwerp. Daarnaast zorgen wij voor een solide productie, vrijstaand op het dak of juist aan de gevel. Wij verzorgen het volledige proces. Van indrukwekkend grote logo's tot stilistisch verlichte doosletters.

Lichtreclame buiten

Lichtreclame is de beste vorm van opvallende buitenreclame. Lichtreclame voor buiten kan aan de gevel worden bevestigd, maar ook als los object worden geplaatst. Met goed verzorgde buitenreclame straalt uw bedrijf direct professionaliteit uit. Wij zorgen graag voor een goede eerste indruk bij klanten en bezoekers, door hoogwaardige lichtreclame voor uw bedrijf te creëren.

Lichtbakken parkeergarage

Ook de beste lichtbakken voor uw parkeergarage vindt u bij All Jobs Wayfinding & Parking Solutions. Als eigenaar, exploitant of beheerder van een parkeervoorziening bent u natuurlijk op zoek naar lichtbakken van de beste kwaliteit. Wij houden het volledige traject, van advies en ontwerp tot productie en installatie van de lichtbakken, in eigen huis. Bij ons kunt u de lichtbakken dus niet alleen laten maken, maar wij denken ook mee over het ontwerp én wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt geplaatst.

Prijs lichtbakken

De prijzen van lichtbakken kunnen uiteenlopen. Lichtreclame is er namelijk in allerlei vormen. Zowel in de lichtbron zelf als in het materiaal waarvan de lichtbakken worden vervaardigd, is veel keuze. Denk aan LED-oplossingen voor het licht en staal of kunststof voor de behuizing. Door de ruime keuze aan materialen, ontwerpen wij altijd een lichtbak die precies aansluit bij uw wensen en huisstijl. Wilt u graag een indicatie krijgen van de kosten bij uw wensen? Neem dan contact met ons op!