All Jobs Wayfinding & Parking Solutions gaat verhuizen!

All Jobs Wayfinding & Parking Solutions gaat verhuizen!

ALL JOBS WAYFINDING & PARKING SOLUTIONS GAAT VERHUIZEN!

Na 10 jaar in Uithoorn is het tijd voor een nieuwe stap. All Jobs Wayfinding & Parking Solutions werkt vanaf maandag 14 oktober 2019 op de nieuwe locatie te Maasdijk.


All Jobs Wayfinding & Parking Solutions is de betrouwbare en vindingrijke specialist in wayfinding en parkeeroplossingen. Wij werken samen met vastgoedpartijen, bouwbedrijven en architect- en ontwerpbureaus die gaan voor kwalitatieve oplossingen.

Wij ontwikkelen, maken en onderhouden verwijzingen waarmee voetgangers, fietsers en autoverkeer probleemloos de gewenste bestemming vinden. Tevens adviseren wij over optimale inrichting, routing, beleving en bescherming van uw bezoekers en eigendommen.

Hiermee zorgen wij voor een fundamentele bijdrage in de vindbaarheid en ultieme parkeer- of wayfinding beleving die 100% aansluit bij uw gewenste merkuitstraling in zowel binnen- als buitenland. 

De nieuwe locatie is voorzien van overzichtelijke werkplekken, een ruimte productiehal met moderne machines en goede parkeergelegenheid.
Vanuit Maasdijk kunnen we efficiënter produceren, de kwaliteit nog verder verhogen en inspelen op de wisselende vraag.


All Jobs Wayfinding & Solutions is vanwege de verhuizing tussen maandag 14 oktober en vrijdag 18 oktober 2019 minder goed bereikbaar dan gebruikelijk.


De datum van de officiële opening volgt in 2020.


Het nieuwe adres is: Honderdland 170, 2676 LT Maasdijk. 
Voor meer informatie:
info@alljobs.nl


0174-231000