Duurzame oplossingen rondom parkeervoorzieningen

Duurzame oplossingen rondom parkeervoorzieningen

De wereld is continu in beweging en duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp. Wij denken daarom graag mee in duurzame oplossingen en werken zo duurzaam mogelijk. Hiervoor kiezen wij materialen die lang meegaan, goed recyclebaar zijn en de mogelijkheid bieden om opnieuw gebruikt, ofwel refurbished, te worden.

Refurbished producten

Bij refurbished producten gebruiken we basisonderdelen of constructies van gedemonteerde elementen. Deze zijn afkomstig van gebruikte producten. Door ze een oppervlaktebehandeling te geven, te reinigen of te voorzien van nieuwe full color-folies blazen we de producten nieuw leven in en kunnen ze opnieuw worden gebruikt. Uiteraard volledig in de huisstijl van de nieuwe eigenaar. Op deze manier dragen we bij aan een verminderd gebruik van schaarse grondstoffen.

Voorbeelden van door ons geleverde refurbished objecten zijn refurbished abri’s, overkappingen voor onder meer betaalautomaten, en aluminium routeborden die we hebben voorzien van nieuwe folies en nieuw bevestigingsmateriaal. Ook geven we gebruikte LED displays die nog in prima staat zijn een nieuw leven op een andere plek.

Nieuwe manieren om te innoveren

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren. Zo wordt er gewerkt aan bewegwijzeringsborden op basis van rijstvlies en ondersteunen wij in de ontwikkeling van mobility hubs, een relatief nieuw toekomstbestendig concept. Daarnaast zetten we in op de ondersteuning in het uitbreiden van laadpunten voor elektrische auto’s in parkeergarages.

Een vraagstuk liggen rondom duurzaamheid en parkeervoorzieningen? Wij denken graag mee! Neem contact op via sales@alljobs.nl.