Inrichten van vier nieuwe parkeergarages van Q-Park in Eindhoven

Inrichten van vier nieuwe parkeergarages van Q-Park in Eindhoven

In opdracht van Q-Park Nederland richtte All Jobs Wayfinding & Parking Solutions in de afgelopen maanden de nieuwe Q-Park parkeergarages Witte Dame, Hooghuis, Kennedyplein en Mathildelaan in Eindhoven geheel in conform de Q-Park huisstijl.

De parkeergarages zijn van top tot teen voorzien van nieuwe inrichting o.a. entreeportalen, interne signing, bebording en nieuwe belijning.

Ter afronding van dit project vierden wij samen met Michiel Tenge, Wander Toering en overige collega’s (op veilige afstand) de opening met een glas bubbels.

Een mooie opdracht passend bij het specialisme van All Jobs Wayfinding & Parking Solutions. Wij danken Q-Park Nederland voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

De voorbereidingen voor de volgende twee projecten Q-Park Amsterdam Centraal en Q-Park Waterlooplein zijn alweer in volle gang.

Meer foto's van de projecten zijn ook hier te zien.

Q-Park Mathildelaan Eindhoven entreeportaal Q-Park Mathildelaan Eindhoven entreeporaal Q-Park Kennedylaan Eindhoven lichtbak Q-Park Hooghuis Eindhoven entree portaal Q-Park Witte Dame Eindhoven entree portaal