Je parkeervoorziening als het visitekaartje van je organisatie

Je parkeervoorziening als het visitekaartje van je organisatie

Een organisatie kan het kantoor of bedrijfspand nog zo op orde hebben, als de parkeervoorziening hier niet op aansluit doet het afbreuk aan de gehele organisatie. De parkeervoorziening zou een exacte weerspiegeling moeten zijn van de dienstverlening en een bezoeker moet zich direct welkom voelen.

Geen tweede kans voor een eerste indruk

De eerste indruk is het allerbelangrijkst. Dit is niet alleen zo bij het ontmoeten van nieuwe mensen, maar ook bij het ontmoeten van nieuwe bedrijven en organisaties. Bezoekers die met de auto naar een locatie komen, maken als eerst kennis met de parkeervoorziening van een organisatie.

Stel nu dat er een hele belangrijke prospect op bezoek komt waarbij een grote deal op het spel staat. Deze prospect heeft al direct een positievere associatie met deze deal wanneer het arriveren gemakkelijk gaat. De eerste indruk van de plek dus.

Belangrijke elementen parkeervoorziening

Er zijn een aantal dingen van belang voor een goede eerste indruk bij de parkeervoorziening:

  • Is deze gemakkelijk te vinden?
  • Is het duidelijk of er nog voldoende parkeerplekken zijn?
  • Is de bewegwijzering op orde?
  • Is de huisstijl van de organisatie doorgevoerd?
  • Zien alle elementen er netjes uit?

Dit klinkt natuurlijk allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Deze zaken kunnen het beste worden overgelaten aan een specialist. Wij waarborgen de verschillende belangrijke elementen en de daarbij behorende eisen en richtlijnen. Wij bieden een totaaloplossing om iedere parkeervoorziening van alle gemakken te voorzien. 

Een totaaloplossing begint met een ontwerp dat volledig aansluit bij de unieke situatie van een bedrijf. Vervolgens produceren wij alle materialen in onze ruime productiehal die is ingericht met de modernste machines. Ook de montage verzorgen wij natuurlijk op deskundige wijze. Onze monteurs installeren alle producten en elementen op een duurzame wijze. Daarnaast zorgen we voor al het benodigde onderhoud van de materialen, waardoor het zo lang mogelijk mee gaat. Veelvuldig gebruik zorgt namelijk voor vervuiling, wat resulteert in slijtage en daarmee een verminderde uitstraling en verkorte levensduur. Onderhoud is daarom van groot belang.

Beschikt uw bedrijf al over objecten? Ook dan is het verstandig om deze door een expert te laten inventariseren op verbeteringen. Denk hierbij aan modernisering of het wayfinding proof maken van bestaande materialen of ruimtes. Wij adviseren hierin graag!