Meet: Designer & productontwikkelaar Arnoud!

Meet: Designer & productontwikkelaar Arnoud!

Onze designer & productontwikkelaar Arnoud van Joolingen vertelt over zijn werk bij All Jobs, wat hij het allerleukste vindt en waar hij zijn vrije tijd aan besteed:

"Inmiddels ben ik ruim 3 jaar Designer/productontwikkelaar bij All Jobs. Het allerleukste vind ik het maken van mooie, kwalitatief hoogwaardige ontwerpen die lang meegaan en dat doe ik eigenlijk iedere dag. Het overgrote gedeelte van wat wij produceren is namelijk maatwerk.

Het project dat mij nog het meest bijstaat is de P1 Johan Cruijff ArenA Amsterdam, waar we verlichte routeborden en mooie trapomkastingen hebben gemaakt (Project P1 Arena Amsterdam). 

Ook het entreeportaal van Musis in Arnhem (Project Musis Arnhem) was heel leuk om te ontwerpen. Hier kreeg ik veel vrijheid in vormgeving en uitvoeren, wat voor een ontwerper natuurlijk altijd gaaf is. Uiteraard hebben wij wel de herkenbare huisstijl van gemeentelijke parkeergarages in Arnhem goed naar voren laten komen.

De entreeportalen van P+R Berlijnplein in Utrecht (Project P+R Berlijnplein) herinner ik me ook nog erg goed. Hierbij heb ik het productieproces verbeterd van veel handenwerk naar een meer computergestuurd proces. Voortaan krijgen klanten daardoor een nog mooier, maatvast product. Win-win!

Buiten werktijd ben ik graag creatief bezig of ben ik rotsen aan het beklimmen in Spanje of de Ardennen." 🧗🏻‍♂️