Het belang van onderhoud in iedere parkeergarage

Voorkomen is beter dan repareren


Parkeergarages worden dagelijks veel gebruikt, wat resulteert in slijtend materiaal. Een parkeervoorziening met bijvoorbeeld versleten bewegwijzering op de vloer kan voor gevaarlijke situaties zorgen en het ziet er bovendien slordig uit. Dit wil je niet voor jouw organisatie.

Optimale uitstraling & duurzaamheid

Slijtage treedt sneller op in het herfst- en regenseizoen, vanwege de weersomstandigheden in deze periode. Het onderhouden van het materiaal in parkeergarages is van groot belang om de veiligheid en kwaliteit te blijven garanderen. Ook houdt dit de uitstraling van de parkeervoorziening optimaal en gaat het materiaal dan zo lang mogelijk mee. Dit draagt daardoor weer bij aan een hogere duurzaamheid van de parkeervoorziening.

Technische controle

Tijdens de onderhoudsbeurt van de parkeergarage doen wij direct een technische controle en voeren wij eventuele reparaties uit. Zo is ook de veiligheid van de parkeergarage weer volledig gecontroleerd en op peil.

Frequentie van onderhoud

Idealiter doen we minstens twee keer per jaar een onderhoudsronde bij iedere parkeervoorziening. Zo zorgen wij ervoor dat de parkeergarage het gehele jaar door in de meest optimale staat verkeert.

Onderhoudsbeurt plannen? Neem contact met ons op via sales@alljobs.nl.

Meer over All Jobs