Over ons

Alles onder één dak


Wij zijn dé innovatieve expert in wayfinding- en parkeeroplossingen. Wij werken samen met vastgoedpartijen, bouwbedrijven en ontwerpbureaus die ook bekendstaan om hun beste oplossingen. Wij ontwikkelen, maken en onderhouden verwijzingen waarmee voetgangers, fietsers en autoverkeer probleemloos de gewenste bestemming vinden. Daarnaast adviseren wij over optimale inrichting, routing, beleving én bescherming van uw bezoekers en eigendommen.

Het All Jobs-team 

All Jobs is een ambitieuze en gedreven werkgever die een leuke en uitdagende werkomgeving biedt met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Bij ons werken dan ook uitsluitend kwaliteit- en klantgedreven professionals die gemotiveerd zijn het beste resultaat neer te zetten. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is voor hen de standaard.

Dé totaaloplossing voor wayfinding en parking

Wij hebben alle disciplines onder één dak, waarmee wij alles uit handen nemen en korte en directe lijnen met betrokkenen mogelijk zijn. Dat begint met een ontwerp dat volledig aansluit bij de unieke situatie van jouw bedrijf. Vervolgens produceren wij alle materialen in onze ruime productiehal in Maasdijk, volledig ingericht met de modernste machines. Ook de montage regelen wij. Onze monteurs weten als geen ander hoe zij de producten op de meest duurzame manier moeten installeren. Tot slot zorgen we voor al het benodigde onderhoud van de materialen, waardoor ze zo lang mogelijk meegaan.

Beschikt jouw bedrijf al over objecten? Ook dan is het verstandig om deze door een expert te laten inventariseren. In veel gevallen zijn er verbeteringen mogelijk, waarbij de bestaande materialen en/of ruimtes door ons gemoderniseerd of wayfinding proof gemaakt kunnen worden. 

Bedrijfsfilm All Jobs Wayfinding & Parking Solutions

Ons kantoor

Ons kantoor is het thuis van onze specialisten. Het is gevestigd in Maasdijk en voorzien van overzichtelijke werkplekken, een grote productiehal met moderne machines en ruime parkeergelegenheid. Door onze ligging in het Westland zijn wij goed bereikbaar voor bezoekers en montageploegen.

Ons team

Erik Vollebregt
Directie

E: sales@alljobs.nl

Rick Vollebregt
Algemeen directeur

E: sales@alljobs.nl

Allard Hoppenbrouwers
Senior Accountmanager

E: allard@alljobs.nl

Thijs Vos
Accountmanager

E: thijs@alljobs.nl

Lars Kraaijeveld
Calculator/Werkvoorbereider

E: lars@alljobs.nl

Fabian Oosterveer
Financieel Manager

E: fabian@alljobs.nl

Mariëlle Voogt-Heijs
Administratief medewerkster/receptioniste

E: marielle@alljobs.nl

Marc van Dijk
Project manager

E: marc@alljobs.nl

Leon Vreugdenhil
Project manager

E: leon@alljobs.nl

Michel Vroombout
DTP

E: michel@alljobs.nl

Femke Kardol
DTP

E: femke@alljobs.nl

Arnoud van Joolingen
Design & productontwikkeling

E: arnoud@alljobs.nl

Mans Limburg
Hoofd productie

E: mans@alljobs.nl

Ben Edelman
Print en Snij Operator

E: ben@alljobs.nl

Marco Woltman
Productie

E: marco@alljobs.nl

Richard Hoogeveen
Werkplaatsmedewerker

E: richard@alljobs.nl

Robert Verkade
Sr. Monteur

Stefan van Schaik
Monteur

Sander Wolf
Elektromonteur

Derek van Luijk
Monteur

Richard
Monteur

Devin
Monteur

Matthijs
Monteur

Jeroen
Signmaker

Maarten
Monteur

Meer over All Jobs