Over ons

Alles onder één dak


All Jobs Wayfinding & Parking Solutions is dé betrouwbare en innovatieve expert in wayfinding- en parking-oplossingen. Wij werken samen met vastgoedpartijen, bouwbedrijven en architect- en ontwerpbureaus die bekend staan om kwalitatieve oplossingen. Wij ontwikkelen, maken en onderhouden verwijzingen waarmee voetgangers, fietsers en autoverkeer probleemloos de gewenste bestemming vinden. Daarnaast adviseren wij over optimale inrichting, routing, beleving én bescherming van uw bezoekers en eigendommen.

Het All Jobs-team 

All Jobs is een ambitieuze en gedreven werkgever die een leuke en uitdagende werkomgeving biedt met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Bij ons werken dan ook uitsluitend kwaliteit- en klantgedreven professionals die gemotiveerd zijn het beste resultaat neer te zetten. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is voor hen de standaard.

Dé totaaloplossing voor wayfinding en parking

Wij hebben alle disciplines onder één dak samengebracht, waardoor er korte en directe lijnen zijn met alle betrokkenen en wij alle zaken uit handen nemen. Dat begint met een ontwerp dat volledig aansluit bij de unieke situatie van uw bedrijf. Vervolgens produceren wij alle materialen in onze ruime productiehal in Maasdijk, die is ingericht met de modernste machines. Ook de montage verzorgen wij natuurlijk op deskundige wijze. Onze monteurs weten als geen ander hoe de producten op de meest duurzame manier geïnstalleerd moeten worden. Tot slot zorgen we voor al het benodigde onderhoud van de materialen, waardoor deze zo lang mogelijk meegaan.

Beschikt uw bedrijf al over objecten? Ook dan is het verstandig om deze door een expert te laten inventariseren. In veel gevallen zijn er verbeteringen mogelijk, waarbij de bestaande materialen en/of ruimtes door ons gemoderniseerd of wayfinding proof gemaakt kunnen worden. 

Bedrijfsfilm All Jobs Wayfinding & Parking Solutions

Ons kantoor

Ons kantoor is het thuis van al onze specialisten. Het is gevestigd in Maasdijk en voorzien van overzichtelijke werkplekken, een grote productiehal met moderne machines en ruime parkeergelegenheid. Door onze ligging in het Westland zijn wij goed bereikbaar voor bezoekers en montageploegen.

Ons team

Erik Vollebregt
Directie

E: sales@alljobs.nl

Rick Vollebregt
Algemeen directeur

E: sales@alljobs.nl

Anne-Marie Boers
Office manager

E: anne-marie@alljobs.nl

Nathasha Mathoera
Order administratie

E: nathasha@alljobs.nl

Allard Hoppenbrouwers
Accountmanager

E: allard@alljobs.nl

Thijs Vos
Commercieel binnendienst

E: thijs@alljobs.nl

Karin Bakker
Calculator

E: sales@alljobs.nl

Marc van Dijk
Project manager

E: marc@alljobs.nl

Leon Vreugdenhil
Project manager

E: leon@alljobs.nl

Michel Vroombout
DTP

E: michel@alljobs.nl

Renie Lamers
DTP

E: renie@alljobs.nl

Arnoud van Joolingen
Design & productontwikkeling

E: arnoud@alljobs.nl

Mans Limburg
Hoofd productie

E: mans@alljobs.nl

Ben Edelman
Print en Snij Operator

E: ben@alljobs.nl

Marco Woltman
Productie

E: marco@alljobs.nl

Jan Heskes
Productie

Robert Verkade
Sr. Monteur

Stefan van Schaik
Monteur

Sander Wolf
Elektromonteur

Richard
Monteur

Devin
Monteur

Matthijs
Monteur

Maarten
Monteur

Meer over All Jobs