Parkeervoorziening & verkeersvoorziening

Inrichting parkeervoorziening bedrijven


Laat de inrichting van uw parkeervoorziening over aan specialisten. Dit garandeert een veilige, kwalitatieve en functionele parkeergelegenheid voor uw bedrijf of project. De parking is vaak de eerste indruk die een bezoeker krijgt van de organisatie. Een met zorg ingerichte parkeervoorziening met een duidelijke, functionele en mooie vormgeving zorgt ervoor dat die indruk direct goed is. Met onze jarenlange ervaring in wayfinding en parkeeroplossingen, kunt u een project met een gerust hart aan ons overlaten. Deel uw wensen met ons en wij leveren een volledig plan op maat.

Gratis analyse aanvragen

Totaaloplossing

Wij bieden organisaties een totaaloplossing voor de inrichting van hun parkeervoorziening. Van analyse, ontwerp en productie tot het installeren en onderhouden van alle elementen. Wij denken mee over passende verkeersvoorzieningen voor uw. Denk aan afzetpalen, parkeerbeugels en toegangscontrolesystemen. Als allround wayfinding-specialist zijn wij de aangewezen partij.

Inrichting parkeergarage

Niveau-aanduidingen in een onder- of bovengrondse parkeergarages zijn onmisbaar voor een goede wayfinding. Samen met andere elementen, zoals een verlichte autoroute, een statische voetgangersroute en entreepylonen, geven deze structuur aan de parkeervoorziening. Wij adviseren u over de beste inrichting, produceren deze vervolgens volledig op maat en installeren alle onderdelen. Uiteraard ontwerpen wij indien gewenst alle elementen in de huisstijl van het bedrijf, zodat de parking ook dient als een representatief en herkenbaar visitekaartje. Om de voorziening in goede staat te houden, verzorgen wij ook het onderhoud.

Routeborden bij verkeersvoorziening

Routeborden zorgen ervoor dat de verkeersstromen snel in de juiste richting gestuurd worden. De borden worden in verschillende versies en uitvoeringen geproduceerd, met allemaal hetzelfde doel: personen en voertuigen op de meest efficiënte manier naar hun bestemming wijzen. Routeborden voor het wegverkeer volgen over het algemeen een standaarddesign. Borden voor uw voorziening zijn wij geheel aan te passen aan de huisstijl en andere specifieke wensen.

Slim telsysteem

Met onze Traffic Counter tellen wij d.m.v. richtingsgevoelige detectielussen het aantal beschikbare parkeerplaatsen en geven wij dit op een duidelijke manier weer. Door deze oplossing wordt een gebruiker tijdig geïnformeerd wanneer bijvoorbeeld het parkeerdek VOL is, terwijl op het maaiveld nog voldoende parkeergelegenheid is. Hierdoor wordt onnodig zoekverkeer voorkomen en wordt de doorstroming van het verkeer verbeterd. De informatie wordt weergegeven op iedere gewenste informatiedrager, uiteraard in de gewenste huisstijl.