Parkeervoorzieningen & verkeersvoorzieningen

Inrichting parkeervoorzieningen


De parkeervoorziening is de allereerste indruk die een bezoeker krijgt. Een met zorg ingerichte parkeervoorziening met een duidelijke, functionele en verzorgde vormgeving zorgt ervoor dat die indruk direct goed is. Die goede eerste indruk wil jij toch ook maken?

Gratis analyse aanvragen

Inrichting parkeergarage

De parkeervoorziening van jouw bedrijf of organisatie een professionele uitstraling geven? Dan zijn o.a. niveau-aanduidingen in uw parkeergarage onmisbaar! Deze zorgen voor een gestroomlijnde routeplanning, in combinatie met verlichte autoroutes, voetgangersroutes en entreepylonen.

Wij zijn er om je te adviseren bij het ontwerp en de implementatie van deze elementen. Wij maken alles op maat en in de huisstijl van jouw organisatie. Het resultaat? Een functionele, representatieve en herkenbare parkeervoorziening.

Onderhoud? Geen zorgen! Dat regelen wij ook.

Totaaloplossing

Het is niet nodig om verschillende aan te haken voor de inrichting van je parkeergelegenheid. Wij bieden het complete pakket: analyse, ontwerp, productie, installatie en onderhoud. Van bewegwijzering tot verlichting en van parkeerbeheer tot niveau-aanduidingen, wij denken aan alles!

Routeborden bij verkeersvoorziening

Wat een uitvinding, die routeborden! Ze leiden verkeer in no time naar de juiste plek. En weet je wat nog mooier is? Ze zijn er in allerlei varianten en designs, allemaal met als doel om bezoekers naar hun bestemming te leiden. Zo maak je van een praktische noodzaak een stijlvol visitekaartje!

Slim telsysteem

Geen slagboom of telinstallatie bij het parkeerterrein, maar toch het aantal beschikbare parkeerplaatsen weergeven? Een traffic counter is dé oplossing. Aan de hand van detectielussen wordt het aantal beschikbare plaatsen geteld en duidelijk weergegeven. De informatie wordt weergegeven op iedere gewenste informatiedrager, uiteraard in de gewenste huisstijl. De traffic counter zorgt voor het voorkomen van onnodig zoekverkeer en een betere doorstroming.