Parkeervoorzieningen & verkeersvoorzieningen

Inrichting parkeervoorzieningen


De parkeervoorziening is de eerste indruk die een bezoeker krijgt. Een met zorg ingerichte parkeervoorziening met een duidelijke, functionele en verzorgde vormgeving zorgt ervoor dat die indruk direct goed is. Benieuwd naar hoe de perfecte eerste parkeerindruk gemaakt wordt?

Gratis analyse aanvragen

Inrichting parkeergarage

Niveau-aanduidingen in parkeergarages zijn onmisbaar voor een goede wayfinding. Samen met andere elementen, zoals een verlichte autoroute, een statische voetgangersroute en entreepylonen, geven deze structuur aan de parkeervoorziening. Wij adviseren over de beste inrichting, produceren deze vervolgens volledig op maat en installeren alle onderdelen. Uiteraard ontwerpen wij alle elementen in de huisstijl van de organisatie, zodat de parkeergarage ook dient als een representatief en herkenbaar visitekaartje. Om de voorziening in goede staat te houden, verzorgen wij ook het onderhoud.

Totaaloplossing

Eén bedrijf voor de gehele inrichting van de parkeervoorziening. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Is het niet. Wij bieden een totaaloplossing voor de inrichting van iedere parkeervoorziening. Van analyse, ontwerp en productie tot het installeren en onderhouden van alle elementen. Wij denken mee over écht alle benodigde elementen voor uw parkeervoorziening.

Routeborden bij verkeersvoorziening

Routeborden zorgen ervoor dat verkeer snel in de juiste richting gestuurd wordt. De borden worden in verschillende versies en uitvoeringen geproduceerd, met allemaal hetzelfde doel: bezoekers op de meest efficiënte manier naar hun bestemming wijzen. Borden voor de parkeervoorziening zijn geheel aan te passen aan iedere huisstijl en andere specifieke wensen.

Slim telsysteem

Geen slagboom of telinstallatie bij het parkeerterrein, maar toch het aantal beschikbare parkeerplaatsen weergeven? Een traffic counter is dé oplossing. Aan de hand van detectielussen wordt het aantal beschikbare plaatsen geteld en duidelijk weergegeven. De informatie wordt weergegeven op iedere gewenste informatiedrager, uiteraard in de gewenste huisstijl. De traffic counter zorgt voor het voorkomen van onnodig zoekverkeer en een betere doorstroming.