Parkeervoorziening & verkeersvoorziening

Inrichting parkeervoorziening bedrijven


Laat de inrichting van uw parkeervoorziening over aan specialisten. Dit garandeert een veilige, kwalitatieve en tevens functionele parkeergelegenheid voor uw bedrijf of project. De parking is vaak de eerste indruk die een bezoeker krijgt van de organisatie. Wie zijn parkeervoorziening met zorg inricht en kiest voor een duidelijke, functionele en mooie vormgeving, maakt dan ook direct een goede indruk. Met onze jarenlange ervaring in wayfinding en parking solutions, van ontwerp tot montage, hebben wij inmiddels ruime kennis opgedaan over alle facetten die bij een parkeervoorziening komen kijken. Laat uw project dan ook met een gerust hart aan ons over! Vertel ons uw wensen en wij leveren u een volledig plan op maat.

Totaaloplossing

Wij bieden onze klanten een totaaloplossing voor de inrichting van hun parkeervoorziening. Van analyse, ontwerp en productie tot het installeren en onderhouden van alle elementen. Wij denken met u mee over welke verkeersvoorzieningen in uw situatie passend zijn. Denk aan afzetpalen, parkeerbeugels en toegangscontrolesystemen. Als allround wayfinding-specialist zijn wij de aangewezen partij om u bij te staan in het ontwikkelen van de beste parkeervoorziening voor uw situatie.

Inrichting parkeergarage

Niveau-aanduidingen in een onder- of bovengrondse parkeergarages zijn onmisbaar voor een goede wayfinding. Samen met andere elementen, zoals een verlichte autoroute, een statische voetgangersroute en entreepylonen, geven deze structuur aan de parkeervoorziening. Wij adviseren u over de beste inrichting, produceren deze vervolgens volledig op maat en installeren alle onderdelen op kundige wijze. Uiteraard ontwerpen wij indien gewenst alle elementen in de huisstijl van het bedrijf, zodat de parking een representatief visitekaartje is voor de organisatie. Om de voorziening in goede staat te houden, brengt u ook het onderhoud bij ons onder.

Routeborden bij verkeersvoorziening

Routeborden zorgen ervoor dat de verkeersstromen snel in de juiste richting gestuurd worden. De borden worden in verschillende versies en uitvoeringen geproduceerd, maar allemaal dienen ze hetzelfde doel: personen en voertuigen op de meest efficiënte manier naar hun bestemming wijzen. Routeborden voor het wegverkeer volgen over het algemeen een standaarddesign. Borden voor uw voorziening kunnen wij geheel aanpassen aan de huisstijl en andere specifieke wensen.