Project

P + R Berlijnplein Utrecht

Project omschrijving

In opdracht van de gemeente Utrecht heeft BAM Bouw & Techniek - Regio Midden de bouw van de nieuwe parkeergarage P+R Berlijnplein in Utrecht gerealiseerd. De nieuwe parkeergarage met 620 parkeerplaatsen fungeert vanaf december 2020 als parkeergelegenheid voor Leidsche Rijn Centrum en als P+R voor Utrecht Centrum. Automobilisten kunnen gemakkelijk overstappen op het openbaar vervoer en zijn zo binnen 4 min op Utrecht Centraal.

All Jobs Wayfinding & Parking Solutions nam verschillende onderdelen van de totaalopdracht op zich. Zo heeft All Jobs o.a. de buitenzijde voorzien van RVS verlichte doosletters, zijn er twee entreeportalen geplaatst met dynamische LED displays en is de parkeergarage voorzien van auto- en voetgangersrouteborden. Hiervan is een aantal autorouteborden voorzien van numerieke LED displays, zodat de bezoekers ook op drukke momenten snel een parkeerniveau kunnen uitkiezen met voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn alle ruiten nabij de trappenhuizen voorzien van mooi ontworpen niveau-aanduidingen, geheel in de huisstijl van de parkeergarage.

All Jobs heeft de klant en opdrachtgever tijdens de uitvoering weten te ontzorgen en voorzien van ondersteuning en advies als specialist in wayfinding en parkeeroplossingen. Het resultaat is een prachtige parkeergarage!

Categorie:

Opdrachtgever