Wayfinding & Signing

Bewegwijzering in huisstijl


Wayfinding en signing, ook wel bewegwijzering, zijn de basis voor een duidelijke routing in bedrijfspanden, winkels, op parkeerterreinen en andere locaties waar sprake is van het vinden van de weg. Wayfinding zorgt voor overzicht en is essentieel voor de veiligheid van een ruimte of terrein. All Jobs Wayfinding & Parking Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen, maken en onderhouden van deze verwijzingen. Op zoek naar een betrouwbare en vindingrijke specialist die van ontwerp tot uitvoering de bewegwijzering kan verzorgen? Dan zijn wij uw partner! Bekijk de projecten waar we wayfinding & signing hebben toegepast.

Gratis analyse aanvragen

Altijd volledig op maat

Wayfinding bestaat uit informatiesystemen die bezoekers door een gebouw of over een terrein leiden. Het geeft letterlijk en figuurlijk richting en zorgt voor een vergroot begrip van de ruimte bij bezoekers. Wayfinding helpt om personeel en gasten op de juiste manier door de fysieke omgeving te leiden. Met een goed ontworpen bewegwijzering kan elke bezoeker makkelijk de route volgen en zijn bestemming vinden. Wij ontwerpen wayfinding volledig op maat, zodat deze helemaal is afgestemd op de unieke kenmerken van uw locatie. Doordat wij alles zelf ontwerpen, kunnen wij er tevens voor zorgen dat in alle informatievoorzieningen uw huisstijl volledig wordt doorgevoerd

Verkeers- en veiligheidssignalisatie

In een complexe omgeving, zoals in zorgcentra, op onderwijscampussen en bij transportfaciliteiten, is signalisatie onmisbaar. Van pijlen op de grond tot borden die verschillende routes aangeven, het draagt allemaal bij aan de veiligheid en een soepele doorstroom van voertuigen en personen. Maar ook in het verkeer, op bouwterreinen en in winkels mag een duidelijke signing niet ontbreken. Visuele aanwijzingen zoals plattegronden, routebeschrijvingen en symbolen creëren overzicht en verlagen het risico op arbeids- en verkeersongevallen en schade aan eigendommen.

Wayfinding en signing bij All Jobs

Effectieve bewegwijzering en signalisatie draagt bij aan een gevoel van welzijn, veiligheid en zekerheid en is dus enorm belangrijk. Van ontwerp tot productie en montage, alles wat komt kijken bij het bedenken, creëren en aanleggen van bewegwijzering en signalering vindt u bij ons onder één dak. Met jarenlange ervaring bieden wij een overzichtelijke totaaloplossing voor alle wayfinding en signing vraagstukken binnen uw bedrijf. Hier vind je nog meer over het belang van wayfinding.