Entreeportaal & Hoogtebegrenzer

Herkenningspunt


Een entreeportaal en hoogtebegrenzer zijn de elementen van de parkeervoorziening die een bezoeker als eerste ziet. Het entreeportaal geeft vorm aan het entree van een voorziening, dient als herkenningspunt en verwelkomt bezoekers. De hoogtebegrenzer geeft de maximale inrijhoogte voor voertuigen aan, die vooral relevant is voor relatief hoge voertuigen. Hieronder hangt een opvallende hoogtebalk of -plank die voorkomt dat te hoge voertuigen de parkeervoorziening inrijden. Deze hoogtebegrenzer is een noodzakelijk onderdeel van het entreeportaal. Het beschermt de parkeergarage tegen voertuigen die grote schade kunnen aanrichten. Bekijk hier de projecten waar wij entreeportalen en hoogtebegrenzers hebben gerealiseerd.

Gratis analyse aanvragen

Entreeportaal parkeervoorziening

Wij voorzien iedere parkeervoorziening van een totaalinrichting die aansluit bij uw wensen en de kenmerken van het terrein. Denk aan routeborden, entreepylonen, informatiedragers en een entreeportaal. Ook als u slechts één of enkele van deze onderdelen nodig heeft, zijn wij u graag van dienst. Van het ontwerp tot het onderhoud van de producten, wij bieden alle wayfinding en parking solutions onder één dak.

Hoogtebegrenzer laten maken

Een hoogtebegrenzer weert voertuigen vanaf een bepaalde hoogte. Hierdoor worden ingangen van onder meer parkeergarages, distributiecentra, bedrijfshallen en inritten beschermd en wordt veel schade voorkomen. Een hoogtebegrenzer is in verschillende designs bij ons te verkrijgen, los of als onderdeel van een totaalinrichting. Ook de bijbehorende hoogtebalk kunnen wij op maat produceren en leveren.

Vanwege de invloed van o.a. de infrastructuur en het soort verkeer is het bijna altijd noodzakelijk om een hoogtebegrenzer op maat te laten maken. Alleen dan krijgt u het optimale ontwerp voor uw situatie. De hoogtebegrenzer wordt geheel naar wens geproduceerd en afgestemd op de locatie waar deze komt te hangen. Als specialist adviseren wij graag!