Entreeportaal & hoogtebegrenzer

Entreeportaal als herkenningspunt


Het entreeportaal en de hoogtebegrenzer geven de eerste indruk en zorgen voor optimale veiligheid bij het inrijden van een parkeervoorziening. De hoogtebegrenzer geeft de maximale inrijhoogte aan, zodat te hoge voertuigen de parkeervoorziening niet betreden. Het beschermt de parkeergarage tegen voertuigen die grote schade kunnen aanrichten.

Bekijk hier de projecten waarbij wij entreeportalen en hoogtebegrenzers realiseerden.

Gratis analyse aanvragen

Entreeportaal parkeervoorziening

Het entreeportaal en de hoogtebegrenzer zijn dé elementen van de parkeervoorziening die een bezoeker als eerste ziet. Het entreeportaal geeft vorm aan de ingang, dient als herkenningspunt en verwelkomt bezoekers. De hoogtebegrenzer geeft de max. inrijhoogte voor voertuigen aan, die vooral relevant is voor hogere voertuigen. Hieronder hangt een opvallende hoogtebalk die voorkomt dat te hoge voertuigen de parkeervoorziening inrijden. Dit beschermt de parkeergarage tegen voertuigen die grote schade kunnen aanrichten.

Hoogtebegrenzer laten maken

Een hoogtebegrenzer weert voertuigen vanaf een bepaalde hoogte en is essentieel voor iedere parkeervoorziening. De hoogtebegrenzer beschermt ingangen van onder meer parkeergarages, distributiecentra en bedrijfshallen en voorkomt schade. Een hoogtebegrenzer is in verschillende designs bij ons te verkrijgen, los of als onderdeel van een totaalinrichting. Ook de bijbehorende hoogtebalk produceren wij volledig op maat.

Vanwege de invloed van o.a. de infrastructuur en het soort verkeer is een hoogtebegrenzer op maat vaak noodzakelijk. Alleen dan krijg je het optimale ontwerp voor jouw situatie. De hoogtebegrenzer wordt geheel naar wens geproduceerd en afgestemd op de locatie. Wij adviseren hierin uiteraard!