Entreeportaal & Hoogtebegrenzer

Herkenningspunt


Een entreeportaal en hoogtebegrenzer zijn de elementen van de parkeervoorziening die een bezoeker als eerste ziet. Het entreeportaal geeft vorm aan de entree van de voorziening. Een entreeportaal is een herkenningspunt en het verwelkomt bezoekers. Het entreeportaal en de hoogtebegrenzer geven de maximale inrijhoogte voor voertuigen aan. Hieronder hangt een  opvallende hoogtebalk of plank die voorkomt dat te hoge voertuigen de parkeervoorziening inrijden. Deze hoogtebegrenzer is absoluut noodzakelijk om parkeergarage te beschermen tegen te hoge voertuigen die grote schade kunnen aanrichten. Wilt u uw parkeergelegenheid voorzien van een nieuw entreeportaal of hoogtebegrenzer met een hoogtebalk? Of bent u op zoek naar deze onderdelen voor een nieuwe te realiseren parkeervoorziening? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Entreeportaal parkeervoorziening

Bij All Jobs Wayfinding & Parking Solutions voorzien wij de parkeerplek van een totaalinrichting, die aansluit bij uw wensen en bij de kenmerken van het terrein. Denk aan routeborden, entreepylonen, informatiedragers en een entreeportaal. Maar ook als u slechts een of enkele van deze onderdelen nodig heeft, helpen wij u graag. Van het ontwerp tot het onderhoud van de producten, wij bieden alle wayfinding en parking solutions onder één dak. Wie gebruikmaakt van onze diensten, wordt dan ook van begin tot eind ontzorgd.

Hoogtebegrenzer kopen

Hoogtebegrenzers, ook wel doorrijhoogteportalen genoemd, weren voertuigen vanaf een bepaalde hoogte. Hierdoor beschermen ze ingangen van onder meer parkeergarages, distributiecentra, bedrijfshallen en inritten. Dit kan veel schade voorkomen! Een hoogtebegrenzer koopt u in een van de vele designs, los of als onderdeel van een totaalinrichting.

Vanwege de invloed van onder andere de infrastructuur en het soort verkeer is het bijna altijd noodzakelijk om een hoogtebegrenzer op maat te laten maken. Alleen dan krijgt u het optimale ontwerp voor uw situatie. De hoogtebegrenzer wordt op deze manier geheel naar wens geproduceerd en wij kunnen de begrenzer helemaal afstemmen op de locatie waar deze komt te hangen. Als specialist adviseren wij u graag!