LED lichtreclame voor jouw bedrijf

Opvallen met LED lichtreclame


Heb je een bedrijf? Dan wil je natuurlijk opvallen tussen alle andere bedrijven in de buurt. Wat dachtje van het gebruiken van LED lichtreclame? We bespreken alle voordelen met je.

Heldere en opvallende kleuren

Door de heldere en opvallende kleuren van LED lampen is LED lichtreclame perfect geschikt voor opvallende reclame-uiting. LED lichtreclame is er in alle kleuren en kan zelfs worden geprogrammeerd om van kleur te veranderen of te knipperen, voor als het nóg opvallender mag.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid staat hoog op de agenda. Ideaal dus dat LED verlichting is een stuk milieuvriendelijker is dan traditionele verlichting. LED lampen verbruiken weinig energie en gaan veel langer mee dan bijvoorbeeld gloeilampen of tl-buizen. Dit levert je niet alleen een lagere energierekening op, maar is ook nog eens beter voor het milieu!

Duurzaam

Ook duurzaamheid is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. LED lichtreclame gaat langer mee dan andere verlichting en heeft een stuk minder onderhoud nodig. Dit betekent dat je minder kosten hebt aan het vervangen van lampen en dat de LED lichtreclame veel langer meegaat dan andere reclame-uitingen. Win-win!

Veelzijdig

LED lichtreclame is zeer veelzijdig en inzetbaar voor allerlei soorten reclame-uitingen, van grote gevelreclames tot kleine, opvallende lichtbakken. LED lichtreclame is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan daardoor zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Soorten LED lichtreclame

Er zijn meerdere soorten lichtreclame, namelijk doosletters en lichtbakken. Doosletters zijn ideaal om het logo van je bedrijf in het gewenste formaat op de gevel te showen.

Lichtbakken zijn hier ook ideaal voor, maar vallen iets minder op dan doosletters. Lichtbakken worden veelal gebruikt om zaken aan te duiden in parkeervoorzieningen en voor het aanduiden van winkels in winkelstraten.

Wij verzekeren je dat LED lichtreclame je bedrijf letterlijk in de spotlights zet en niemand er ongemerkt voorbij rijdt.

Meer over All Jobs