LED lichtreclame voor jouw bedrijf

Opvallen met LED lichtreclame


Als bedrijf wil je natuurlijk opvallen tussen alle andere bedrijven in de buurt. Heb je al gedacht aan het gebruik van LED lichtreclame? We bespreken alle voordelen met je.

Heldere en opvallende kleuren

Door de heldere en opvallende kleuren van LED lampen is LED lichtreclame zeer geschikt om te gebruiken als opvallende reclame-uiting. LED lichtreclame is verkrijgbaar in alle kleuren en kan zelfs worden geprogrammeerd om van kleur te veranderen of te knipperen.

Milieuvriendelijk

LED verlichting is een stuk milieuvriendelijker dan traditionele verlichting. LED lampen verbruiken weinig energie en gaan veel langer mee dan bijvoorbeeld gloeilampen of tl-buizen. Dit resulteert niet alleen in een lagere energierekening, maar is ook nog eens beter voor het milieu!

Duurzaam

LED lichtreclame gaat langer mee dan andere verlichting en heeft bovendien minder onderhoud nodig. Dit betekent dat je minder kosten hebt aan het vervangen van kapotte lampen en dat de LED-lichtreclame langer meegaat dan andere reclame-uitingen.

Veelzijdig

LED lichtreclame is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor allerlei soorten reclame-uitingen, van grote gevelreclames tot kleine, opvallende lichtbakken. LED lichtreclame is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Soorten LED lichtreclame

Er zijn meerdere soorten lichtreclame, namelijk doosletters en lichtbakken. Doosletters zijn ideaal om het logo van je bedrijf in het gewenste formaat op de gevel te showen.

Lichtbakken zijn hier ook ideaal voor, maar vallen iets minder op dan doosletters. Lichtbakken worden veelal gebruikt om zaken aan te duiden in parkeervoorzieningen en voor het aanduiden van winkels in winkelstraten.

Wij verzekeren je dat LED lichtreclame een goede manier is om je bedrijf op te laten vallen!

Meer over All Jobs