PRIS & LED-displays

Parkeer Route Informatie Systeem en LED displays voor uw parkeervoorziening

Parkeer Route Informatie Systeem, PRIS lichtbakken & LED-displays


All Jobs verzorgt de verlichte aanduidingen richting uw parkeergarage. LED-displays met volvrij aanduiding, numerieke LED displays en PRIS lichtbakken (Parkeer Route Informatie Systeem) leiden bezoekersstromen op een natuurlijke manier richting uw parkeergarages en over uw parkeerterreinen. All Jobs onderzoekt de beste oplossingen die bezoekers informeren op basis van de actuele situatie. Herkenbare routeborden op de openbare weg worden uitgerust met LED displays waarmee bezoekers de parkeervoorziening moeiteloos vinden én worden geinformeerd over het aantal beschikbare plaatsen. Ons Parkeer Route Informatie Systeem is een perfecte toevoeging op iedere parkeervoorzieining en draagt bij aan de sociale veiligheid. Bekijk hier de projecten waar gebruik wordt gemaakt van PRIS & LED-displays.

Gratis analyse aanvragen

Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS)

De numerieke LED displays van All Jobs ondersteunen diverse aansturingen vanuit het parkeermanagement systeem, zoals een Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS) en op maat gemaakte API koppelingen. Alle LED displays, PRIS lichtbakken en bebordingen worden door All Jobs ontworpen, in eigen werkplaats geproduceerd en op locatie gemonteerd.

Steeds meer opdrachtgevers en gemeentes kiezen voor een parkeergeleidingssysteem waarbij de bereikbaarheid voor automobilisten in de binnenstad geoptimaliseerd wordt. Met een parkeergeleidingssysteem zoals Route Informatie Systeem (PRIS) worden weggebruikers op een efficiënte en actieve manier begeleid naar de gewenste parkeergarages en parkeerlocaties in de stad. Tegelijkertijd geeft het systeem informatie over de beschikbaarheid van het aantal parkeerplekken en draagt het bij aan een betere verkeersdoorstroming en een aanzienlijke CO₂ reductie.

    

Numeriek/VOL/KRUIS/PIJL - PIJL/KRUIS - VOL/VRIJ/KRUIS  - ROOD/GROEN verkeerslicht

All Jobs produceert verschillende soorten LED displays welke toegepast kunnen worden in parkeervoorzieningen. De display LED borden zijn voorzien van een gepoedercoate aluminium behuizing en kunnen op diverse manieren worden bevestigd. Deze displays kunnen op twee manieren worden aangestuurd, namelijk via 230V stuurkabel of een potentiaalvrije signaalkabel. De displays worden in verschillende configuraties geproduceerd:

VOL/VRIJ/KRUIS LED-display

PIJL/KRUIS LED-displayPIJL/KRUISVerkeerslicht rood/groen

Configuratie LED Formaat Karakterhoogte Kleuren Behuizing 
4-digit Numeriek/VOL/KRUIS/PIJL 200x450mm 130mm wit/rood/groen RAL 9005 zwart
3-digit Numeriek/VOL/PIJL 90x190mm 65mm wit/rood/groen alleen voor inbouw
PIJL/KRUIS standaard 200x200mm 130mm rood/groen RAL 9005 zwart
PIJL/KRUIS diagonaal (links of rechts) 200x200mm 130mm rood/groen RAL 9005 zwart
PIJL/KRUIS groot 400x400mm 320mm rood/groen RAL 9005 zwart
VOL/VRIJ/KRUIS standaard 200x400mm 130mm rood/groen RAL 9005 zwart
VOL/VRIJ  klein 100x200mm 65mm rood/groen alleen voor inbouw
VOL/VRIJ/KRUIS groot 400x800mm 320mm rood/groen RAL 9005 zwart
ROOD/GROEN verkeerslicht 200x200mm 100mm rood/groen RAL 9005 zwart
ROOD/GROEN verkeerslicht klein 100x100mm 65mm rood/groen alleen voor inbouw
Bevestiging:        
Wand/plafondbeugel        
Inbouwflens        
Mastbeugel