PRIS & LED-displays

Parkeer Route Informatie Systeem & LED displays


LED-displays leiden bezoekersstromen op een natuurlijke manier door parkeergarages en over parkeerterreinen. All Jobs onderzoekt de beste oplossingen, die de bezoekers dynamisch informeren op basis van de actuele situatie. Herkenbare routeborden op de openbare weg worden uitgerust met dynamische LED displays waarmee al uw bezoekers moeiteloos uw parkeervoorziening vinden én tijdig worden geinformeerd over het aantal beschikbare plaatsen. Een perfecte toevoeging op uw parkeervoorzieining! 

Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS)

De numerieke LED displays van All Jobs ondersteunen diverse aansturingen vanuit het parkeermanagement systeem, zoals PRIS en op maat gemaakte API koppelingen. Alle LED displays en bebordingen worden door All Jobs ontworpen, in eigen werkplaats geproduceerd en op locatie gemonteerd.

Steeds meer opdrachtgevers en gemeentes kiezen voor een parkeergeleidingssysteem waarbij de bereikbaarheid voor automobilisten in binnenstad geoptimaliseerd wordt. Met een parkeergeleidingssysteem worden weggebruikers op een efficiënte en actieve manier begeleid naar de gewenste parkeergaragesen parkeerlocaties in de stad. Tegelijkertijd geeft het systeem informatie over de beschikbaarheid van het aantal parkeerplekken en draagt het bij aan een betere verkeersdoorstroming en een aanzienlijke CO₂ reductie.