PRIS & LED-displays

Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS)


Bezoekers op een dynamische en gebruiksvriendelijke manier door de parkeergarage of -terrein leiden? Dan zijn onze LED-displays met vol-vrij aanduiding, numerieke LED-displays en PRIS lichtbakken precies wat je nodig hebt! All Jobs heeft de beste oplossingen om jouw bezoekers te informeren op basis van de actuele situatie, zodat ze moeiteloos de weg vinden naar de beschikbare parkeervoorzieningen.

Met onze herkenbare routeborden op de openbare weg, uitgerust met LED-displays, vinden bezoekers niet alleen gemakkelijk de parkeervoorziening, maar worden ze ook nog eens geïnformeerd over het aantal beschikbare parkeerplaatsen. Het Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS) is een uitstekende toevoeging aan iedere parkeervoorziening en draagt bij aan de sociale veiligheid.

Benieuwd naar de resultaten van onze projecten waar PRIS & LED-displays zijn toegepast? Bekijk onze projectenpagina en raak geïnspireerd door de mogelijkheden!

Gratis analyse aanvragen

Efficiënte parkeergeleiding met PRIS

Onze LED displays en PRIS lichtbakken worden op maat ontworpen en ondersteunen diverse aansturingen vanuit het parkeermanagement systeem, zodat we altijd de beste oplossing hebben voor jouw locatie.

Steeds meer opdrachtgevers en gemeentes kiezen voor onze systemen omdat ze zorgen voor een efficiënte begeleiding van automobilisten naar parkeergarages en locaties in de stad. Onze systemen geven niet alleen informatie over beschikbare parkeerplekken, ze dragen ook bij aan een betere verkeersdoorstroming en verminderen CO₂-uitstoot.

Laat ons helpen jouw parkeervoorziening optimaal te benutten en bezoekers de beste ervaring te bieden. Ontdek de voordelen van een parkeergeleidingssysteem met All Jobs!

 

Numeriek/VOL/KRUIS/PIJL - PIJL/KRUIS - VOL/VRIJ/KRUIS  - ROOD/GROEN verkeerslicht

Wij produceren LED displays die toepasbaar zijn in iedere parkeervoorziening. De display LED borden zijn voorzien van een poedercoat aluminium behuizing en kunnen op diverse manieren worden bevestigd. Deze displays kunnen op twee manieren worden aangestuurd, namelijk via 230V stuurkabel of een potentiaalvrije signaalkabel. De displays worden in verschillende configuraties geproduceerd:

VOL/VRIJ/KRUIS LED-display

PIJL/KRUIS LED-displayPIJL/KRUISVerkeerslicht rood/groen

Configuratie LED Formaat Karakterhoogte Kleuren Behuizing 
4-digit Numeriek/VOL/KRUIS/PIJL 200x450mm 130mm wit/rood/groen RAL 9005 zwart
3-digit Numeriek/VOL/PIJL 90x190mm 65mm wit/rood/groen alleen voor inbouw
PIJL/KRUIS standaard 200x200mm 130mm rood/groen RAL 9005 zwart
PIJL/KRUIS diagonaal (links of rechts) 200x200mm 130mm rood/groen RAL 9005 zwart
PIJL/KRUIS groot 400x400mm 320mm rood/groen RAL 9005 zwart
VOL/VRIJ/KRUIS standaard 200x400mm 130mm rood/groen RAL 9005 zwart
VOL/VRIJ  klein 100x200mm 65mm rood/groen alleen voor inbouw
VOL/VRIJ/KRUIS groot 400x800mm 320mm rood/groen RAL 9005 zwart
ROOD/GROEN verkeerslicht 200x200mm 100mm rood/groen RAL 9005 zwart
ROOD/GROEN verkeerslicht klein 100x100mm 65mm rood/groen alleen voor inbouw
Bevestiging:        
Wand/plafondbeugel        
Inbouwflens        
Mastbeugel