Wegmarkering & belijning

Specialist in belijning


Wegmarkering en belijning zijn essentieel in iedere parkeervoorziening. Als specialist in wayfinding en parking solutions weten wij als geen ander hoe we elke unieke situatie kunnen behandelen. Wij doen een uitgebreide analyse van uw bedrijfsterrein en brengen zo precies in kaart welke knelpunten er zijn en hoe we deze oplossen. Wij brengen de wegmarkering kundig aan en zorgen meteen voor het onderhoud. Bekijk hier de projecten waarbij wij wegmarkering & belijning hebben aangebracht.

Gratis analyse aanvragen

Pakeerbelijning aanbrengen

In parkeergarages of op parkeerplaatsen is het belangrijk om de ruimte overzichtelijk en helder in te delen. Met de juiste belijning is het duidelijk waar wél en niet geparkeerd kan worden. Bovendien zorgt het voor een geordende in- en uitstroom van auto’s en worden opstoppingen voorkomen. Denkt u aan het zelf aanbrengen van zelfklevende markeringen? Dat slijt snel en is niet erg duurzaam. Bij All Jobs bent u verzekerd van hoge kwaliteit belijning die met de beste technieken wordt aangebracht.

Duurzame wegmarkeringen

Wegmarkeringen bestaan uit lijnen, symbolen, pictogrammen of karakters. Er zijn vele soorten bestaande markeringen, bekend van reguliere verkeerssituaties. Wij ontwerpen graag unieke markeringen, volledig passend bij uw bedrijf en bedrijfsterrein. Alle wegmarkeringen worden aangebracht op een voorbehandelde ondergrond, waardoor ze goed hechten. Voor de markeringen zelf zijn verschillende verfsoorten beschikbaar. Wij onderzoeken wat de beste materialen zijn voor uw terrein. Wanneer de markering is aangebracht, is er nog een nabehandeling mogelijk voor een optimale levensduur.