Wegmarkering & Belijning

Specialist in belijning


Wegmarkering en belijning nodig op uw terrein, in uw gebouw of op uw parkeervoorziening, maar geen idee waar te beginnen? Begin bij ons! Als specialist in wayfinding en parking solutions weten wij als geen ander hoe we elke unieke situatie kunnen behandelen. We doen een uitgebreide analyse van uw bedrijfsterrein en brengen zo precies in kaart welke knelpunten er zijn en hoe we deze kunnen oplossen. De juiste wegmarkering en belijning is een belangrijk onderdeel van deze oplossing. Wij brengen deze kundig aan en zorgen meteen voor het juiste onderhoud. Bekijk hier de projecten waarbij wij wegmarkering & belijning hebben aangebracht.

 

Gratis analyse aanvragen

Pakeerbelijning aanbrengen

Parkeerbelijning of parkeervakbelijning is de belijning van parkeerplaatsen. In parkeergarages of op parkeerplaatsen is het belangrijk om de ruimte overzichtelijk en helder in te delen. Met de juiste belijning is het duidelijk waar wél en niet geparkeerd kan worden. Ook zorgt het voor een geordende in- en uitstroom van auto’s en worden opstoppingen voorkomen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf belijning aan te brengen, bijvoorbeeld door middel van zelfklevende markeringen, maar dit is geen duurzame oplossing. Bij All Jobs bent u verzekerd van hoge kwaliteit belijning die met de beste technieken wordt aangebracht.

Duurzame wegmarkeringen

Wegmarkeringen bestaan uit lijnen, symbolen, pictogrammen of karakters. Er zijn natuurlijk vele soorten bestaande markeringen, bekend van reguliere verkeerssituaties. Bij ons kunt u ook terecht voor unieke markeringen. Deze ontwerpen wij graag op maat, volledig passend bij de specifieke situatie van uw bedrijf en bedrijfsterrein. Al onze wegmarkeringen worden aangebracht op een voorbehandelde ondergrond, waardoor ze goed hechten. Voor de markeringen zelf zijn verschillende verfsoorten beschikbaar. Wij onderzoeken wat de beste materialen zijn voor het terrein en bespreken de mogelijkheden met u. Wanneer de markering is aangebracht, is er nog een nabehandeling mogelijk die de levensduur optimaliseert.