Project

P1 Arena, Amsterdam

Project omschrijving

In opdracht van BAM Bouw & Techniek voor de Gemeente Amsterdam heeft All Jobs Wayfinding & Parking Solutions verschillende werkzaamheden uitgevoerd voor de totale revitalisatie van de P1 parkeergarage onder de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

De complete wayfinding waaronder alle auto- en voetgangersrouteborden zijn vervangen door nieuwe speciaal ontworpen lichtbakken, informatiezuilen en sectie aanduidingen. Allen in de nieuwe huisstijl van de gemeentelijke parkeergarages. Tevens werd een groot aantal flexibele afzetpalen, diverse trapomkastingen en twee grote entreeportalen voorzien van full-colour LED schermen geplaatst. Met diverse dynamisch LED-schermen worden bezoekers geïnformeerd tijdens voetbalwedstrijden, evenementen en P+R-parkeren.

All Jobs Wayfinding & Parking Solutions heeft de opdrachtgever van tenderfase tot uitvoering weten te ontzorgen en voorzien van ondersteuning en advies als specialist in wayfinding en parkeeroplossingen. Het resultaat is een moderne parkeergarage met een unieke parkeerbeleving.

Categorie:

Opdrachtgever