Markant baken in Rotterdams Stadionpark P+R Noorderhelling Rotterdam

Markant baken in Rotterdams Stadionpark P+R Noorderhelling Rotterdam

Hoewel de plannen voor een nieuw Feyenoordstadion op losse schroeven staan, is toch een begin gemaakt aan de ontwikkeling van het masterplan voor Feyenoord City, het 60 hectare grote gebied rondom het oude, geplande stadion. Als eerste tastbare resultaat werd eind februari de nieuwe P+R garage Noorderhelling, met daaronder een vestiging van doe-het-zelver Gamma, geopend.

Een aantal jaren geleden ontwikkelde All Jobs Wayfinding & Parking Solutions in samenspraak met de gemeente Rotterdam een compleet huisstijlboek voor de stadsgarages in de Maasstad. Deze huisstijl, met het kenmerkende P-met-een-dakje logo, is ook compleet doorgevoerd bij de nieuwe P+R locatie Noorderhelling, in de buurt van het Feyenoord stadion. Daar verzorgde All Jobs een compleet pakket aan parkeer- en wayfinding oplossingen. Algemeen directeur Rick Vollebregt van het in Maasdijk gevestigde bedrijf vertelt erover:
“De huisstijl van de gemeente Rotterdam zorgt ervoor dat alle gemeentelijke parkeergarages zowel van buiten als van binnen herkenbaar zijn als stadsgarages, maar ook dat de wayfinding de route op dezelfde herkenbare wijze weergeeft. Vanaf de aanrijroute is het entreeportaal de eerste blikvanger waar deze stijl tot uiting komt.”

Naast de wayfinding, signing en inrichting in de parkeergarage heeft All Jobs ook de gevelsigning op het pand verzorgt. De de diverse verlichte doosletters wordt de GAMMA en P+R duidelijk weergegevens. Deze lichtreclame werd geheel in de gewenste huisstijlen uitgevoerd.

‘Een compleet pakket van alles wat met wayfinding en inrichting te maken heeft’

Bekijk hier het gehele digitale magazine.