Lichtreclame

Val op met lichtreclame


Laat je bedrijf dag en nacht stralen! Met onze lichtreclame aan de gevel staat jouw bedrijf 24/7 in de schijnwerpers en trek je de aandacht van voorbijgangers. Geef je bedrijf de aandacht die het verdient en val op met een uniek lichtreclame sign. Neem een kijkje bij onze projecten en laat je inspireren!

Gratis analyse aanvragen

Waarom lichtreclame?

Hoe meer je bedrijf herkent wordt, hoe beter het onthouden wordt. Het is daarom van belang om op meerdere manieren en plekken reclame te maken. Lichtreclame is een oude, maar nog steeds heel effectieve en veelgebruikte manier.

Lichtreclame buiten

Of je lichtreclame nu aan de gevel bevestigt of juist als los object plaatst, met onze hoogwaardige lichtreclame maak je gegarandeerd een verbluffende eerste indruk op klanten, bezoekers en voorbijgangers. Ons team staat klaar om jouw ideeën om te zetten in een prachtig ontwerp dat perfect past bij het bedrijf en de huisstijl.

Lichtbakken parkeergarage

De parkeergarage 's avonds duidelijk vindbaar maken, zodat bezoekers het gemakkelijk herkennen? Ook dat doe je met met lichtbakken!

Wat kost lichtreclame?

De kosten van lichtreclame lopen erg uiteen. De reden hiervoor is dat er veel mogelijkheden zijn. Er is bijvoorbeeld veel keuze in het materiaal voor de lichtbakken, zoals staal of kunststof. Ook is er keuze in het soort lichtbron, waarbij LED de meest ideale keuze is.

Wij vinden het belangrijk dat de lichtbak die we ontwerpen altijd naadloos aansluit op jouw wensen en natuurlijk de huisstijl. Op basis daarvan kunnen we een prijsindicatie geven.

Wil je een indicatie van de kosten bij jouw wensen? Neem contact met ons op!