Project

Garenmarkt, Leiden

Project omschrijving

De ondergronds parkeergarage Garenmarkt middenin het centrum van Leiden geldt als één van de mooiste parkeergarages van Nederland. Vanaf de entree helemaal tot aan de onderste verdieping is deze parkeergarage op zeer hoog niveau afgewerkt. All Jobs heeft als totaal specialist in parkeeroplossingen de huisstijl voor wayfinding in de gemeentelijke parkeergarages ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd. Dit is terug te zien in entreeportalen, (digitale) informatieborden en routeborden.

Het entreeportaal is uniek minimalistisch, maar toch zeer goed zichtbaar en past prachtig in het Leidse straatbeeld. Met de ronde stalen balken met middenin de intern verlichte siging met VOL/VRIJ/KRUIS LED-display. De hoogtebalk met rubberen stootstrip voorkomt schade aan voertuigen, maar is tegelijkertijd goed zichtbaar door de reflecterende rode banden.

In de parkeergarage zijn op strategische plekken robuuste aluminium routeborden voorzien, Deze zijn gepoedercoat en voorzien van full colour geprinte folies. Zo zijn deze eventueel aanpasbaar, mocht de situatie veranderen. De bevestiging van de routeborden is uitgevoerd met flexibele voetplaatjes, zodat de borden kunnen meebewegen bij aanrijding, maar wel stevig hangen aan het plafond.

Ook heeft All Jobs aanrijd- en doorrijdbeveiliging aangebracht rond de hellingbanen. Deze verzinkte stalen buisconstructies met staanders en voetplaten zijn geheel op maat gemaakt, mee buigend met de lijnen van rijbanen en de parkeergarage.

Categorie:

Opdrachtgever