Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging voor optimale veiligheid


Aanrijdbeveiliging is er om gebouwen, machines en personeel te beschermen tegen schade door passerend verkeer. Dit geldt niet alleen voor parkeervoorzieningen en bedrijfsterreinen, ook op de werkvloer zijn aanrijdbeveiligingen van levensbelang! Onze experts stellen een compleet plan op om jouw pand en personeel optimaal te beschermen.

Het resultaat mag er zijn! Kijk maar eens naar alle projecten waarbij onze aanrijdbeveiliging is ingezet.

Gratis analyse aanvragen

Doorrijdbeveiliging of langsrijdbeveiliging

Niet alleen aanrijdbeveiliging, ook doorrijdbeveiliging en langsrijdbeveiliging zijn van belang. Deze slimme veiligheidsmaatregelen zijn er in verschillende vormen en materialen, waarbij vangrails, geleiderails en de beveiligingspaaltjes het meest voorkomen.

Afhankelijk van de locatie wordt ook de sterkte van het materiaal aangepast. Zo wordt een vangrail aan het einde van een rijrichting bijvoorbeeld gemaakt van supersterk materiaal. Staat een afbakening langs een rijbaan? Dan hoeft deze minder impact op te vangen, waardoor buigzamer materiaal wordt gebruikt. Als het slechts gaat om de afbakening van een plek zijn flexibele palen vaak al voldoende.

Onze flexibele aanrijdbeveiliging is speciaal ontworpen om schokken en impact te absorberen, waardoor je schade aan gebouwen, machines en voertuigen tot een minimum beperkt. Met flexibele materialen en beveiligingspaaltjes creëren we effectieve barrières zonder onnodige schade aan voertuigen.

Kunststof, staal of RVS aanrijdbeveiliging aanbrengen

Wij hebben verschillende vormen en materialen voor aanrijdbeveiliging in ons assortiment: van metalen beugels tot kunststof hekken of van aanreidbeveiliging van beton tot pylonen. Liever een duurzame keuze? Dan is onze aanrijdbeveiliging RVS een absolute aanrader! Dit materiaal is niet alleen robuust, maar geeft ook een prachtige uitstraling aan jouw (parkeer)voorziening.