Advies & innovatie

Voor elke situatie een advies en optimale oplossing


In ons uitgebreide aanbod aan wayfinding en parking-oplossingen vindt u waarschijnlijk precies wat u nodig heeft voor uw bedrijf. Mocht er toch iets anders nodig blijken om een vraagstuk op te lossen, dan staan wij voor u klaar met innovaties en creatieve oplossingen. All Jobs onderscheidt zich door advies, innovatie, ontwerp, productie en montage onder één dak te brengen. Met een compleet advies en beeldontwerp denken onze professionals mee voor een optimale inrichting van uw parkeervoorziening of gebouw. All Jobs is niet voor niets marktleider op dit gebied! Met onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring weten wij precies wat elke situatie nodig heeft om tot een optimale oplossing te komen.

Advies

De veiligheid, kwaliteit en functionaliteit van uw parkeervoorziening wordt voornamelijk bepaald door haar inrichting. De adviseurs en ontwerpers van All Jobs vertalen uw huisstijl perfect naar de gewenste signing en inrichting van uw gebouw of parkeervoorziening.

De professionals van All Jobs brengen een compleet adviesplan uit inclusief een beeldplan waarin de wayfinding, signing en inrichting tot in detail is uitgewerkt. Door onze jarenlange ervaring te combineren met uw ideeën en wensen zullen wij doelgericht op zoek gaan naar mogelijkheden en deze met u bespreken. Het advies wordt uitgewerkt met kennis van de nieuwste productietechnieken, waardoor wij van uw parkeervoorziening een veilige, duidelijke en visueel aantrekkelijke parkeervoorziening maken waar uw bezoekers graag terugkomen. Wij verlenen advies op het gebied van:

  • Wayfinding en signing
  • Totaalinrichting van parkeervoorzieningen
  • Parkeerplaats/parkeervak optimalisatie
  • Lichtreclame, Entreeportalen en hoogtebegrenzing
  • Belijning en markeringen
  • Dynamische signalering d.m.v. LED displays

 

 

Creatieve oplossingen voor vraagstukken

Wij beschikken over een flexibele ontwerp- en ontwikkelafdeling, die dagelijks nieuwe creatieve oplossingen uitwerkt. Alle benodigde disciplines zijn bij ons samengebracht onder één dak. Hierdoor kunnen wij snel en innovatief inspringen op ontwikkelingen in de markt en op nieuwe vragen die ontstaan.

Het oplossen van knelpunten is onderdeel van ons vak. Wij laten dan ook geen kans onbenut om met innovatief en gewaagd denken tot het beste resultaat te komen. Uiteraard verliezen we hierbij de laatst geldende eisen en normen niet uit het oog.

Refurbished abri’s en routeborden

Een voorbeeld van onze innovatieve aanpak zijn de door ons ontwikkelde refurbished abri’s en routeborden. Wij denken altijd mee in duurzame oplossingen. Hiervoor kiezen wij materialen die lang meegaan, goed recyclebaar zijn en de mogelijkheid bieden om opnieuw gebruikt te worden. Bij de refurbished producten gebruiken we basisonderdelen of constructies van gedemonteerde elementen. Deze zijn afkomstig van afgedankte producten. Door ze een oppervlaktebehandeling te geven, te reinigen of te voorzien van nieuwe full colour-folies blazen we de producten nieuw leven in en kunnen ze opnieuw worden gebruikt. Uiteraard volledig in huisstijl van de nieuwe eigenaar. Op deze manier dragen wij bij aan een verminderd gebruik van schaarse grondstoffen. 

Voorbeelden van door ons geleverde refurbished objecten zijn refurbished abri’s, overkappingen voor onder meer betaalautomaten, en aluminium routeborden die we hebben voorzien van nieuwe folies en nieuw bevestigingsmateriaal.