Entreeportaal & hoogtebegrenzer

Entreeportaal als herkenningspunt


Een entreeportaal en hoogtebegrenzer zijn essentiële elementen van de parkeervoorziening en zorgen voor een optimale veiligheid. Het entreeportaal zorgt voor de eerste indruk en is een opvallend herkenningspunt voor bezoekers. De hoogtebegrenzer is bedoeld om te hoge voertuigen te weren en geeft de maximale inrijhoogte aan. Deze hoogtebegrenzer is een noodzakelijk onderdeel van het entreeportaal. Het beschermt de parkeergarage tegen voertuigen die grote schade kunnen aanrichten. Bekijk hier de projecten waar wij entreeportalen en hoogtebegrenzers hebben gerealiseerd.

Gratis analyse aanvragen

Entreeportaal parkeervoorziening

Het entreeportaal en hoogtebegrenzer zijn de elementen van de parkeervoorziening die een bezoeker als eerste ziet. Het entreeportaal geeft vorm aan het entree van een voorziening, dient als herkenningspunt en verwelkomt bezoekers. De hoogtebegrenzer geeft de maximale inrijhoogte voor voertuigen aan, die vooral relevant is voor relatief hoge voertuigen. Hieronder hangt een opvallende hoogtebalk of -plank die voorkomt dat te hoge voertuigen de parkeervoorziening inrijden. Deze hoogtebegrenzer is een noodzakelijk onderdeel van het entreeportaal. Het beschermt de parkeergarage tegen voertuigen die grote schade kunnen aanrichten.

Hoogtebegrenzer laten maken

Een hoogtebegrenzer weert voertuigen vanaf een bepaalde hoogte en is essentieel voor iedere parkeervoorziening. De hoogtebegrenzer beschermt ingangen van onder meer parkeergarages, distributiecentra, bedrijfshallen en inritten en voorkomt veel schade. Een hoogtebegrenzer is in verschillende designs bij ons te verkrijgen, los of als onderdeel van een totaalinrichting. Ook de bijbehorende hoogtebalk produceren wij volledig op maat.

Vanwege de invloed van o.a. de infrastructuur en het soort verkeer is een hoogtebegrenzer op maat vaak noodzakelijk. Alleen dan krijgt u het optimale ontwerp voor uw situatie. De hoogtebegrenzer wordt geheel naar wens geproduceerd en afgestemd op de locatie. Als specialist adviseren wij graag!